top of page
  • Sussie

The Footmen mot Cancer - Lördagen den 25e April kl 18.00


Nu är det nära! Om bara några dagar kommer vi köra ett stort guild-meet och en helkväll med gaming! ...Och denna gång ska vi bidra till kampen mot Barncancer!! Under kvällen ska vi med hjälp av er andra försöka samla ihop så mycket vi bara kan till denna fond. Cancer hör inte hemma hos någon, men speciellt inte hos ett barn. "Kampen mot barncancer bygger på forskning. Tack vare framgångsrik forskning överlever i dag cirka 85 procent av de barn som insjuknar i cancer i Sverige." - För oss i The Footmen så är detta 15% för lite!


 

Agendan på ett litet lungefär: BWL 18.30-21 MC 21-22 ONY 22-22.30 ZG SPLIT 22.30 Men eftersom vi kommer köra ett guild LAN, så kan det komma oförutsägbara pausar i schemat! :) Streamen kommer att vara på: https://www.twitch.tv/sussiethepaladin Viktig information till alla ang donationer: * ALLA DONATIONER GÅR DIREKT TILL BARNCANCER FONDEN. * INGEN ÄR TVINGAD ATT DONERA. Alla som önskar att donera rekomenderar vi använda sig av denna länk och klicka på knappen "JAG VILL BIDRA". https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/egen-insamling/alla-insamlingar/t/the-footmen-mot-cancer/ Det är endast via denna knapp man kan lämna en personlig hälsning, Och det är även endast via denna knapp som Summan uppdateras "live". dvs, QR koden som finns på sidan funkar också, men då tar det två bankdagar innan summan syns i vår insamling, så vi rekomenderar att ni använder knappen "jag vill bidra". - Ge en hälsning så shoutar vi så klart i streamen! - kom ihåg Namn, guild och server! Bidra personligt, eller varfør inte en en bidraghælsning från hela guilden?!

TACK FÖR ATT DU VILL VA MED OSS DENNA KVÄLL!!!

 


Note: Jag har varit i kontakt med blizzard om detta ær tillåtet inom ToS, och så længe donationerna går direkt till en fond, så ønskar oss lycka till och tyckte att det var en riktigt bra ide!

128 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page