top of page
  • Sussie

Vi behöver mer folk, och vi behöver det nu!

Hej! Nu söker vi påfyll i vårt raidteam!

Vi är en svensk guild som spelat ihop genom hela classic, vi är i grunden ett gäng värmlänningar som spelat till å från ihop sedan 2006 då vi startade The Footmen. Vi har som målsättning att cleara naxx - men för det behöver vi DIN hjälp!!! Vi är en liten å tight guild som måste växa lite för vår överlevnad till naxx! Det är riktigt lätt att komma in i gänget och det sitter som regel 10+ online i disc varje dag å tjatar!

Vi är inte ute efter en spesifik klass just nu utan vill framförallt försäkra oss om att vi har en bra grupp inför Naxx. De vi tar in nu som behöver gearas upp kommer vi kunna geara upp så ni är redo för naxx! :)

Just nu raidar vi tors+sön 20.00-23.00 Vi lägger även upp mycket 20manna guildruns lite random i veckan :)

Vi ser oss som casual då vi vet mycket väl att vi inte är bäst i världen, och den tiden har vi inte heller! Vi sätter IRL först men vi ser ändå fram emot raidtiderna. Vi har inga krav på att man måste komma med worldbuffs etc. Men Majoriteten gör dock det ändå och vi hjälps ofta åt som guild att fixa det! Vi har även summbots lite över allt i världen som vi utnyttjar! :)

Du är någon som dyker upp på raids, säger ifrån om du inte kan, och tar raidsen på fullaste allvar men ändå har en god stämning! :) Spelar du inte på Bloodfang nu så får du jätte gärna flytta hit, är ni ett mindre gäng så finns det absolut plats till det också! Läs gärna lite topics nedanför här så ser ni lite av vad vi åstadkommit eller klicka här för att läsa "om oss" ! :)

Hör gärna av dig ingame till vem som helst i <The Footmen> så tar dom dig vidare till en officer! // Sussie GM

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page